Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-23 11:03:55

30 november – digitalt informationsmöte om arbetet med elnätsföretagens intäktsramar 2024–2027

Energimarknadsinspektionen (Ei) har nu påbörjat det förberedande arbetet inför beslut om elnätsföretagens intäktsramar för perioden 2024–2027. Besluten ska vara klara hösten 2023. Den 30 november bjuder Ei in företagen till en kort allmän information om det kommande arbetet och det finns även möjlighet att ställa frågor.

Onsdagen den 30 november bjuder Ei in till ett kort informationsmöte för att berätta om det kommande arbetet med att fastställa elnätsföretagens intäktsramar för tillsynsperioden 2024–2027. Information om arbetet finns även i tidigare webbnyhet.

Tony Rosten, chef för Ei:s avdelning för nätreglering, kommer att berätta om förutsättningarna för arbetet och hur processen ser ut. Det kommer även att finns möjlighet att ställa frågor.

Informationsmötet sker digitalt onsdagen den 30 november klockan 13.00-13.45 via Microsoft Teams. Ingen föranmälan krävs.

Länk till mötet kommer att publiceras i form av en nyhet på Ei:s webbplats måndagen den 28 november.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL