Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-23 20:00:30

Här finns presentationsmaterial från seminariet den 13 juni

Cirka 180 personer deltog på EFFEKT-dialogens seminarium om flexibilitet förra veckan. Missade du seminariet kan du nu ta del av det presentationsmaterial som visades.

Under seminariet presenterade Energimarknadsinspektionen (Ei) en ny strategi för ett flexiblare elsystem i Sverige som sträcker sig fram till 2028. Vi gick också igenom statusen för några av de åtgärder som föreslogs under förra året i syfte att främja ökad efterfrågeflexibilitet på slutkunds­marknaden. På programmet stod även den nya föreskriften om el­leverantörers information till elanvändare som berör efter­fråge­flexibilitet.

Kontakt
Frågor - EFFEKT-dialogen

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL