Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-04-22 07:40:56

Har du anmält dig till EFFEKT-dialogen den 23 november, men inte fått en länk?

Om du har anmält dig till EFFEKT-dialogens seminarium den 23 november 2022 ska du ha fått en länk till seminariet skickad till din inkorg runt klockan 15.00 den 22 november. Har du inte fått någon länk? Läs vidare.

Om du inte har fått ett mejl från Energimarknadsinspektionen (Ei) med en länk till seminariet, bör du först kontrollera så att inte mejlet hamnat i din skräppost.

Om du inte har fått någon seminarielänk, vare sig till din inkorg eller till din skräppost, var vänlig hör av dig via e-post till EFFEKT-dialogen (se e-postadress under kontakt) så skickar vi länken på nytt.

Kontakt
Frågor - EFFEKT-dialogen

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL