Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-22 08:02:58

”Kunden som nyckelspelare på framtidens energimarknad”– EFFEKT-dialogens digitala Almedalsseminarium 6 juli

Välkommen att delta på EFFEKT-dialogens digitala Almedalsseminarium den 6 juli.

Almedalen går i år av stapeln den 4–7 juli och är ett helt digitalt evenemang med många hundra seminarier, workshops, debatter med mera.

Inom ramen för EFFEKT-dialogen deltar Energimarknadsinspektionen (Ei) med ett seminarium den 6 juli "Kunden som nyckelspelare på framtidens energimarknad".

Missa inte heller Ei:s andra seminarium den 7 juli "Leder EU-regler om resurstillräcklighet och kapacitetsmekanismer till väl fungerande elmarknader?"

Seminarierna sänds via Almedalen Play, den digitala plattform som samlar alla arrangemang under dagarna. Där hittar du också mer information om seminarierna och vilka som medverkar som talare. På båda kommer det finnas möjlighet att ställa frågor och komma med inspel i chatten.

Seminarierna spelas in.

Ei:s två seminarier

Den 6 juli klockan 14.00–15.00: Kunden som nyckelspelare på framtidens energimarknad. Länk till annan webbplats.

Den 7 juli klockan 10.00–11.00: Leder EU-regler om resurstillräcklighet och kapacitetsmekanismer till väl fungerande elmarknader? Länk till annan webbplats.

Medarbetare på Ei deltar som talare även på andra arrangörers evenemang. Dessa hittar du i Almedalsprogrammet Länk till annan webbplats. och i kalendern på ei.se.

Du behöver inte anmäla dig

Det är helt kostnadsfritt att delta och ingen föranmälan krävs.

Om du har frågor, kontakta Ei:s kommunikationsenhet.

Varmt välkommen!

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL