Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-22 07:01:39

Här finns presentationsmaterial från seminariet den 16 juni

Intresset var stort för Energimarknadsinspektionens (Ei:s) inspirationsseminarium den 16 juni. Missade du det, kan du ändå ta del av presentationsmaterialet som visades.

Cirka 140 deltagare var uppkopplade för att lyssna på seminariet I väntan på åtgärder för ökad kapacitet – vad kan vi göra så länge?

– Vi vill rikta ett stor tack till både talarna och deltagarna för ett lyckat seminarium, säger Marielle Lahti, projektledare för EFFEKT-dialogen.

Presentationsmaterial

Nu kan du ta del av presentationsmaterialet från den 16 juni 2021. (Det är tillgängligt på ei.se under cirka två veckor, vill du ta del av det efter det får du gärna kontakta EFFEKT-dialogen.)

  • Energimarknadsinspektionen
  • Effektoptimering Eskilstuna
  • Skånes Effektkommission
  • NEO
  • sthlmflex/CoordiNet

Under seminariet visades även en tabell med information om vad Ei gjort inom områdena flexibilitet och kapacitet de senaste åren. Tabellen visade förslag som lagts och var de nu ligger i beslutsprocessen.

Informationen som visades i tabellen finns samlad på Ei:s sida om Effektdialogen.

Kontaktuppgifter
Frågor - EFFEKT-dialogen

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL