Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-20 07:54:18

På onsdag lanserar vi Ei:s innovationscenter!

I och med lanseringen av innovationscentret avslutar vi också projektet Regulatoriska sandlådor. Under lanseringen berättar vi varför Regulatoriska sandlådor stängs, hur planerna för sandlådor ser ut framöver och om hur det fortsatta arbetet med att främja innovationer och regel­utveckling kommer att gå till.

Anmäl dig till lanseringen av innovationscentret

Datum: den 13 mars 2024
Observera att sista anmälningsdag är idag - den 11 mars 2024

Tid: Klockan 13.00 – 14.00

Anmälan: Till anmälningsformuläret Länk till annan webbplats.

Teknik och information: Seminariet är digitalt. En länk till mötet skickas ut dagen innan till dig som anmält dig. Seminariet kommer att spelas in, och efter att det har textats kommer det att finnas tillgängligt på ei.se.

Om du inte får en länk till seminariet dagen innan det äger rum, var vänlig kontrollera din skräppost. Vid frågor kontakta Ei:s innovationscenter via kontaktuppgifterna längre ner på sidan.

Prenumerera på nyheter

I och med lanseringen av innovationscentret stänger vi projektsidan om regulatoriska sandlådor och även prenumerationen på nyheter. Om du i stället vill prenumerera på nyheter från innovationscentret så kan du anmäla dig här.

Kontakt
Innovationscenter
Ei:s Innovationscenter

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL