Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-23 10:02:43

Vill du bidra till innovation på energimarknaderna? Boka då in den 13 mars!

Är du innovatör på energimarknaderna och vill ha mer kunskap och stöd i regelfrågor? Då välkomnar vi dig till en digital lansering av Energimarknads­inspektionens (Ei) innovationscenter.

— Med ett innovationscenter vill Ei kunna möta aktörer på ett nytt sätt och bidra med vägledning kring relevanta regelverk. Vår förhoppning är att innovationscentret ska bli en katalysator för att möjliggöra innovationer som till exempel nya arbetssätt, samarbeten, affärsmodeller eller tjänster på framtidens energimarknader, säger Therése Hindman Persson som är ställföreträdande generaldirektör och chefsekonom på Ei.

Boka in lanseringseventet redan idag

Boka in onsdagen den 13 mars, klockan 13.00 – 14.00. Mer information och en länk till anmälan kommer publiceras inom kort.

Lanseringseventet är digitalt och kommer även att kunna ses i efterhand via Ei:s webbplats.

Kontakt
Innovationscenter
Ei:s Innovationscenter

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL