Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-23 11:16:29

Ei:s seminarium om effektiv utformning av flexibilitetsmarknader blir ett webbseminarium - välkommen att anmäla dig

Energimarknadsinspektionen (Ei) har i uppdrag att analysera kapacitetsbristen i elnätet och komma med förslag till möjliga lösningar. I uppdraget ingår att undersöka hur en effektiv utformning av flexibilitetsmarknader på lokal, regional och nationell nivå skulle kunna se ut. Ei gick tidigare ut med inbjudan till ett seminarium om flexibilitetsmarknader den 20 april i Stockholm. Detta görs på grund av coronapandemin om till ett webbseminarium, därmed kan vi också välkomna fler deltagare.

Seminariet på plats i Stockholm blev snabbt fullbokat. I och med att vi går över till ett webbseminarium, finns nu möjlighet för alla intresserade att delta. Vi vill gärna att du anmäler dig till webbseminariet. Detta då vi kommer att skicka ut frågor samt en utvärdering i samband med seminariet som kommer vara viktiga för oss i den fortsatta planeringen.

Det går inte längre att anmäla sig till detta seminariium.

Här hittar du mer information om Ei:s kapacitetsuppdrag.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter