Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-04-23 06:49:11

NordREG bjuder in till uppföljningsmöte om överföringskapacitet i Norden

Den 12 juni bjuder NordREG* in intressenter till ett uppföljningsmöte om överföringskapacitet i Norden. Mötet hålls i Köpenhamn och som värd står den danska tillsynsmyndigheten för energi.

I oktober 2018 arrangerade de nordiska tillsynsmyndigheterna för energi i samarbete med de nordiska stamnätsoperatörerna ett seminarium om överföringskapacitet. Mötet hölls i Stockholm och lockade cirka 40 deltagare.

På seminariet diskuterades bland annat nuvarande praxis vid kapacitetsberäkning och om befintliga rapporteringsstrukturer behöver kompletteras för att möjliggöra en gemensam nordisk övervakning och insyn.

Den 12 juni 2019 arrangeras ett uppföljningsmöte, denna gång i Köpenhamn.

Mer information om mötet finns på NordREG:s webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fotnot: *NordREG, Nordic Energy Regulators, är ett samarbete mellan de nordiska tillsynsmyndigheterna för energi.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter