Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-20 17:03:51

Spännande arbeten inom energiområdet – lediga tjänster på ACER

Nu söker Europeiska kommissionen en ny verkställande direktör till ACER (byrån för samarbete mellan EU:s tillsynsmyndigheter inom energiområdet). Mer information om tjänsten finns på ACER:s webbplats.

ACER:s övergripande uppdrag är att komplettera och samordna de nationella energitillsynsmyndigheternas arbete på EU-nivå och att verka för att fullborda EU:s inre energimarknad för el och naturgas. Ei och övriga energitillsynsmyndigheter i Europa är medlemmar av ACERs tillsynsnämnd.

Nu söker organisationen en ny chef. Förordnandet sträcker sig fem år, med möjlighet till förlängning i högst tre år.

Länk till annonsen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler lediga tjänster

Förutom verkställande direktör söker ACER också en IT Service Officer och två Policy Officers till sitt kontor i Ljubjana, Slovenien.

De lediga tjänsterna finns beskrivna på ACER:s webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter