Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-20 08:41:31

Framtiden diskuterades när Ei bjöd in till konferens

Den 3 oktober bjöd Energimarknadsinspektionen (Ei) in till konferens för att uppmärksamma att myndigheten fyller 10 år i år. Temat för dagen var framtid.

Drygt 200 personer fanns på plats för att reflektera över den tid som gått sedan myndigheten bildades för tio år sedan, men framför allt för att diskutera framtidens elmarknad.

Konferensen inleddes av Ei:s generaldirektör Anne Vadasz Nilsson. Därefter bjöd dagens talare och paneldeltagare på intressanta diskussioner om framtidens elnät, framtidens slutkundsmarknad och framtidens spelregler.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter