Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-30 21:57:19

Välkommen till Konferens Ei 10 år den 3 oktober

År 2008 bildades Energimarknadsinspektionen. I dag, 10 år senare, är energimarknaden förändrad och står inför en total omställning till förnybar elproduktion. Hur ser en marknad ut som kan hantera det? Hur måste infrastrukturen anpassas för att klara omställningen? Var befinner sig kunder och konsumenter, och hur mycket regler klarar området av?

Vi bjuder in till en konferens den 3 oktober då vi tillsammans med intressanta talare och paneldeltagare sätter fokus på en rad frågor kring energimarknaden i dag och i framtiden.

Det går inte längre att anmäla sig till konferensen.

Konferensen är kostnadsfri.

Varmt välkommen!

Kontaktuppgifter
Astrid Qvarnlöf
Enhetschef kommunikation

016-16 27 90

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter