Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-29 17:30:37

Vill du fortsätta att få digitala nyheter från Ei?

Vill du fortsätta att få digitala nyheter från Energimarknadsinspektionen (Ei), men har missat att ge oss ditt godkännande? Allt du behöver göra är att fylla i din e-postadress och godkänna Ei:s personuppgiftsbehandling. Då kommer du precis som tidigare att få information från oss.

Vi ser över vårt prenumerationsregister för att säkerställa att vi inte sparar personuppgifter i onödan. Vill du fortsätta få nyheter från oss blir vi glada om du tackar ja till fortsatt prenumeration.

Allt du behöver göra är att fylla i din e-postadress och godkänna Ei:s personuppgiftsbehandling.

Om du inte godkänner på nytt, kommer din prenumeration att avslutas och dina personuppgifter (e-postadress) att raderas. Du kan också enkelt tacka nej nu på en gång.

Vi behöver ditt svar senast den 7 september 2018. Om du skulle glömma svara och ditt prenumerationskonto blir avslutat kan du enkelt registrera dig på nytt.

Personuppgifter i samband med prenumeration

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att förstå vilka valmöjligheter du har och vilken kontroll du har över dina personuppgifter som hanteras via ei.se.

En beskrivning av hur vi hanterar dina personuppgifter, vilka uppgifter vi har om dig, hur du kan rätta felaktiga uppgifter och hur du gör för att be oss sluta använda dina uppgifter finns via länken nedan.

Till Ei:s personuppgiftshantering.

Vill du ha hjälp?

Tycker du det här var krångligt eller har frågor hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Kontaktuppgifter
Registratur
Helgfria vardagar 08.00-17.00

016-16 27 07

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter