Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-24 04:46:19

Snart dags för Nordic Clean Energy Week

I maj deltar Energimarknadsinspektionen (Ei) på Nordic Clean Energy Week.

I maj samlas politiker i Malmö och Köpenhamn för att gemensamt aktivera de globala klimatmålen och påskynda omställningen till fossilfri och hållbar energi.

Och samtidigt; för alla som inte är ministrar – men ändå brinner för energifrågan – skapas ett kluster av öppna events, mötesplatser och workshops.

Ei finns på plats och står bland annat värd för ett av evenemangen – paneldiskussionen Enabling Market Design – an easy win, a winding road or a mix? som arrangeras på arenan för smarta elnät den 22 maj.

Ei:s generaldirektör Anne Vadazs Nilsson kommer även att vara en av huvudtalarna på evenemanget Intelligent market design – boosting global smart grid deployment som arrangeras av Smart Grid Action Network (ISGAN) och Forum för smarta elnät den 23 maj.

Nordic Clean Energy Week:s webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter