Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen ”Lyssna” nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym eller justera uppläsningshastighet.

Snart dags för Nordic Clean Energy Week

I maj deltar Energimarknadsinspektionen (Ei) på Nordic Clean Energy Week.

I maj samlas politiker i Malmö och Köpenhamn för att gemensamt aktivera de globala klimatmålen och påskynda omställningen till fossilfri och hållbar energi.

Och samtidigt; för alla som inte är ministrar – men ändå brinner för energifrågan – skapas ett kluster av öppna events, mötesplatser och workshops.

Ei finns på plats och står bland annat värd för ett av evenemangen – paneldiskussionen Enabling Market Design – an easy win, a winding road or a mix? som arrangeras på arenan för smarta elnät den 22 maj.

Ei:s generaldirektör Anne Vadazs Nilsson kommer även att vara en av huvudtalarna på evenemanget Intelligent market design – boosting global smart grid deployment som arrangeras av Smart Grid Action Network (ISGAN) och Forum för smarta elnät den 23 maj.

Nordic Clean Energy Week:s webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter