Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen ”Lyssna” nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym eller justera uppläsningshastighet.

Träffa Ei under Nordic Clean Energy Week i maj

Energimarknadsinspektionen (Ei) kommer att delta på Nordic Clean Energy Week i maj, bland annat som värd för paneldiskussionen Enabling market design – an easy win, a winding road or a mix?

I maj samlas politiker i Malmö och Köpenhamn för att gemensamt aktivera de globala klimatmålen och påskynda omställningen till fossilfri och hållbar energi.

Och samtidigt; för alla som inte är ministrar – men ändå brinner för energifrågan – skapas ett kluster av öppna events, mötesplatser och workshops.

Under dessa dagar står Energimarknadsinspektionen (Ei) värd för ett av evenemangen – paneldiskussionen Enabling Market Design – an easy win, a winding road or a mix?

Läs mer om Ei:s evenemang här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Nordic Clean Energy Week och se hela programmet här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter