Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-24 09:46:30

Träffa Ei under Nordic Clean Energy Week i maj

Energimarknadsinspektionen (Ei) kommer att delta på Nordic Clean Energy Week i maj, bland annat som värd för paneldiskussionen Enabling market design – an easy win, a winding road or a mix?

I maj samlas politiker i Malmö och Köpenhamn för att gemensamt aktivera de globala klimatmålen och påskynda omställningen till fossilfri och hållbar energi.

Och samtidigt; för alla som inte är ministrar – men ändå brinner för energifrågan – skapas ett kluster av öppna events, mötesplatser och workshops.

Under dessa dagar står Energimarknadsinspektionen (Ei) värd för ett av evenemangen – paneldiskussionen Enabling Market Design – an easy win, a winding road or a mix?

Läs mer om Ei:s evenemang här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Nordic Clean Energy Week och se hela programmet här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.








AvsandarURL

Fler nyheter