Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-29 17:09:20

Var med i Ei:s uppsatstävling

Har du skrivit en uppsats om frågor som ligger inom Energimarknadsinspektionens (Ei:s) verksamhetsområde? Skicka gärna in den till Ei:s uppsatstävling! Det finns fortfarande möjlighet att vara med – senast den 10 februari behöver vi ha ditt bidrag.

Uppsatsen ska vara godkänd under perioden 1 januari 2017–31 januari 2018 och vara en del av en akademisk examen på grundnivå eller på avancerad nivå.

– Uppsatstävlingen är en del av Ei:s studentsatsning och syftet är dels att vi vill uppmärksamma uppsatser inom energiområdet, dels att vi ser ett stort värde av att få ta del av studenternas kunskaper, säger Jerker Sidén, analytiker på Ei och projektledare för myndighetens studentsatsning.

Tävlingen är avslutad.

Mer om Ei:s studentsatsning.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter