Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2023-10-02 21:08:20

Textversion av filmen Fredrik Beskow - film medarbetare

Här kan du ta del av transkribering av medarbetarfilmen med Fredrik Beskow, analytiker på Marknadsövervakning och internationella frågor.

Det är väldigt utvecklande för mig att se perspektiven ute i EU i stort men även hur det påverkar oss här i Sverige och även mig som privatperson.

Jag heter Fredrik Beskow och är analytiker på Marknadsövervakning och internationella frågor. Jag är utbildad nationalekonom.

Sen jag var liten är det viktigt att rätt ska vara rätt. Det och intresset för ekonomi
sammanfaller väl i min roll här.

Jag jobbar enligt EU-regelverken REMIT- och transparensförordningen med att motverka marknadsmanipulation och insiderhandel på energimarknaderna. Jag jobbar även med kapacitetsfrågor. Det handlar om hur el flödar i elnätet.

Om Ei var en person skulle jag beskriva Ei som hjälpsam och arbetsvillig.

Sen jag började här har det inte gått mer än ett halvår mellan mina utbildningar. Jag kan styra mycket över vad jag vill göra, både i min roll och vilka utbildningar som jag kan gå. Ett exempel är att jag har gått utbildning i regulatoriska sandlådor på EU-nivå, men även en vidareutvecklingskurs i Excel. Det som är intressant, den vägen tar man.

Vi har flexibel arbetstid och flexibel arbetsplats. Det innebär mycket för mig. Vi har kunnat skaffa hundvalp. Jag slipper spendera lika mycket tid på jobbpendling samtidigt som jag kan jobba på det sätt som är lämpligt för dagen.

Vi har två timmar friskvård i veckan. Det gör mycket med mitt välmående. Jag både jobbar bättre och det är sköntnär man kommer hem att redan ha tränat.

Är du nyfiken på vad Ei kan erbjuda dig?

Besök gärna vår karriärsida
och prenumerera på lediga jobb.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL